Palvelusta sanottua

Kaikki me tiedetään teoriassa mitä pitäisi tehdä mutta me ei aina tiedetä miten se tehdään käytännössä. Mä sain selkeyttä omiin ajatuksiin ja kaikki olikin aika yksinkertaista kun sen Toni mulle rautalangasta väänsi.

PT Vatanen

Mulle tärkeimpiä asioita Tonin kanssa työskennellessä on ehdottomasti ollu se että asiat on tehty rauhassa, Toni ei painosta vaan ymmärtää että aina ei pysty keskittymään täydellisesti. Siitä huolimatta Toni osaa muistuttaa tehtävistä niin että mä ite ymmärrän niiden merkityksen lopputuloksessa.

Tonin elämänarvot on ollu suuri syy siihen miksi koen että Tonilla on tietty auktoriteetti muhun, moni puhuu paljon hienoja asioita mutta todellisuudessa ei ite tee asioita niin. Tonista se niiden arvojen ja tekemisen yhdistäminen huokuu kauas ja se luo arvostuksen myös häntä kohtaan.

Parasta mitä mulle on tullut meidän yhteistyön kautta on positiivisuus elämään. Se että jokasesta päivästä löytää ne hyvät asiat muuttaa ajattelutapaa ja parantaa myös suoriutumiskykyä yllättävänki paljon.

Kille Kujala

Olen kiireinen yrittäjä sekä kilpaileva kehonrakentaja joten se yhtälö tuo omat haasteensa arkeen ja siihen miten saan kaiken aseteltua järkevästi. Elämää kun pitää olla myös näiden asioiden ulkopuolella. Tavoitteet mitkä olen itselleni asettanut ovat todella kovia. Tavoitteen asettelu on minulla ennestään kyllä hallussa mutta Toni toi siihen omalla ammattitaidollaan entisestään järkeä sekä sai minua pohtimaan asioita myös vieläkin syvällisemmin. Juuri siitä syystä Toniin otin yhteyttä hallitun kaaoksen keskeltä.

Tonin kanssa on todella miellyttävää pohtia asioita sekä hän haastaa minua itse miettimään. Ehkä tärkein asia mitä olen oppinut on se että tavoitteet tulee pilkkoa myös välitavoitteisiin jolloin suorittaminen on huomattavasti mielekkäämpää. Kunnianhimoisena ihmisenä minulla on ongelma että kun pääsen tavoitteeseen joka on tuntunut kaukaiselta unelmalta sitä asettaessa en osaa kuitenkaan nauttia onnistumisesta vaan lähden heti kohti seuraavaa. Tähän asiaan olen myös saanut Tonilta apua. Nyt osaan nauttia myös siitä matkasta.

Suosittelen kyllä kaikille Tonin palveluita. Jos meinaat olla jossain asiassa hyvä ja sen saavuttaa niin se vaatii henkiseltä puolelta todella paljon ja silloin tekemisen tulee olla selkeää sekä tehokasta.

Matias Niemi

”Muutama sähköposti, ja yksi videokeskustelu, ja äärettömän paljon kirkkaampi pää! Psyykkistä valmennusta tarvis oikeastaan kaikki, oli ongelmia tai ei, oli isoja ongelmia tai pieniä ongelmia, mutta kun puhelimen toisessa päässä on ammattilainen, joka auttaa sua ymmärtämään ja ajattelemaan, tuntuu, kuin jokainen ongelma olisi ratkaistavissa.

Toni on äärettömän ammattitaitoinen valmentaja, taitava, viisas, ymmärtäväinen ja empaattinen. Tonin kanssa keskustellessa tuntuu, kuin hän olisi tuntenut sinut aina, ja hänelle on helppo puhua, mistä vaan. Kaiken tän lisäksi, Tonin miellyttävää ääntä kuuntelisi tuntitolkulla, vaikka hän puhuisi atomien osista ja hiekanjyvistä.

Hannele

”Ison tapaturman jälkeen jäi mieleen pyörimään se itse tapahtuma. Ajatus junnasi paikoillaan eikä edennyt minnekään. Tonin kanssa videopuhelu sai asiaan uutta kulmaa. Ajatus solmu lähti pikkuhiljaa aukeamaan. Päälle vielä BAO Mindin 1 tason valmennus auttoivat siitä yli ja mikä parasta sain muitakin hyviä ajatuksia urheiluun sekä kotiin.

Kräpsy

Kaikessa mitä me teemme, harrastamme, työskentelemme, koko elämä nyky -yhteiskunnassa kuormittaa meitä ihan eri tavalla, kun joskus aikaisemmin. Ennen sosiaalinen kanssakäyminen oli oikeasti aitoa, nykyään iso osa siitä hoidetaan sähköisesti, ja siitä puuttuu jotain tärkeää.

Onneksi tämä on tajuttu. On tullut mentaalivalmentajia, jotka auttavat purkamaan yhdessä meidän kanssa omassa päässä kehittyneitä sotkuja. Itse ajattelin etten koskaan moista tarvitse. Mutta niin kävi, ettei oma mieli pystynyt enää asioita käsittelemään. Sain silloin Tonin numeron. Hoidettiin keskustelu videopuhelulla.

Keskustelu avasi paljon omaa ymmärrystä, ettei kaikki asiat ole minusta itsestä kiinni, vaan myös ympäröivästä maailmasta. Sain oman mielenrauhan asiasta, ja nykyään olen oppinut elämään tämän asian kanssa.

Suosittelen psyykkistä valmennusta jokaiselle, jos tunnet ahdistusta, riittämättömyyttä, yksinäisyyttä, tai jotain muuta omaa mieltä häiritsevää. Ja itse suosin Toni Katajaa”.

Pappa 51

Olen urheillut pikkulikasta saakka, ennen joukkuelajeja, ja nyt harrastan yksilölajia ja kilpailen.

Joukkueen kanssa on erilaista mennä kentälle taistelemaan pallosta ja mitaleista, kuin mitä on mennä yksin painonnostolavalle piukoissa trikoopöksyissä.

Nousin ensimmäistä kertaa kilpailulavalle nykyisessä lajissani painonnostossa, oman salin kisoissa keväällä 2019, ja toisen kerran painonnoston Masters-kisoissa Rovaniemellä 4/2019.

Jännä juttu oli, ettei jännitys silloin isoissa kisoissa tuntunut häiritsevän suoritusta ollenkaan, ja niistä kisoista lähtikin matkaani hopeinen SM-mitali.

Treenit jatkuivat siitä läpi kesän ja syksyn, ja seuraavat kisat olivat kiikarissa marraskuussa samana vuonna, ja voi jeskamandeera että niissä pienemmissä kisoissa jännitti!!

Aivan puskista tuli se olotila, ja aivan hitokseen jännitti, vaikka kisa oli pieni, ja kunto mitä mainioin. Fiilis oli ihan hullunkurinen ja vähän absurdi, mutta.. jännitti.. siitä ei päässyt yli eikä ympäri.

Jäin kovasti pohtimaan syitä jännitykselle, ja koska olin lähtenyt mukaan ihka ensimmäiseen Toni Katajan BaoMindiin totesin, että minulla saattaa olla apu lähellä, ja tuumasta toimeen! Minähän kysyn yksilölajia kilpailumielessä useita vuosia harrastaneelta ammattimieheltä, miten hän näkee kilpailujännityksen, ja pystyisikö hän auttamaan minua pulmassani, ja kyllähän Toni pystyi!! Yhdellä ainoalla konsultaatiolla.

Toni ymmärsi heti mistä puhuin ja mistä oli kysymys, ja osasi esittää sellaisia kysymyksiä, joihin löysin itse vastaukset Tonin esittämien kysymysten kautta. Ihan huikeaa.

Konsultaatio kesti vajaan tunnin, ja sen jälkeen mun pään sisällä sekaisin ollut ?aineisto? järjestyi uudelleen sellaiseen ojennukseen, että seuraavissa kotikisoissa NAUTIN esiintymisestä ihan täysillä! Nautin kilpailun tunnelmasta ja kaikki nostot sujuivat ihan juuri niin kuin niiden pitikin sujua, ja suoritusten jälkeen pompin ilosta, sen sijaan että olisin jännittänyt suoritukseni ihan piloille. Muistan nostotilanteen hyvin ja muistan, että Toni oli siinä lavalla mun kanssa, mun päässäni kuiskaamassa mulle korvaan pari taikasanaa, ja se oli ihan hitokseen hauska juttu!

Katsoin juuri mun nostot noista kisoista ja todentotta.. ilo niistä välittyy ja sellainen ilo, joka näkyi ja kuului yleisöön saakka, ja josta kiitoksena sain yleisöltä mahtava aplodit.

Olen todella kiitollinen Tonille, ja tulen jatkossakin konsultoimaan häntä tiukoissa paikoissa. Toni tiesi mitkä ovat ne kysymykset mitkä kysyä, ja hän ohjasi minua vastaamaan itse itselleni. Olen edelleen hieman pöllämystynyt siitä, kuinka hyvin kaikki loksahti kohdilleen, mutta samaan aikaan: Sydämellinen kiitos Toni!!! Mielellä ja mielikuvaharjoittelulla on huikea voima!!

Satu

Se mitä kerroin sinulle elämästäni, pystyit hyvin poimimaan sieltä tärkeitä asioita, sellaisia, jotka on kohdallani totta.

Annoit minulle mukaan rohkaisevia lauseita, ne tuntui ensin niin kaukaisilta, mutta nyt kun aika on kulunut ja palaan niihin, niin huomaan, että ne on kantanut eteenpäin.

Se minkä huomaan valmennuksessa, sinä et käsittele meitä valmennettavia massana, vaan annat hyviä ja kantavia sanoja henkilökohtaisesti, sen tuntee sydämessä, sinä välität ja haluat auttaa.

Kiitos sinulle.

Tarja

Pin It on Pinterest

Share This